Jackpot på lördag och söndag på Golden Hat Bingo

Helger, vi älskar alla dem inte vi? Tja, ibland kan den fria tiden kräver påfyllning och över på Golden Hat Bingo i helgen, har de den perfekta lösningen, det är definitivt bättre än att titta på Songs of Praise! Till helgen populära spelsajt som erbjuder en enorm jackpot på Linx spel som innefattar flera 90-ball Bingo rum till en jätte utlottning med jackpot på en häpnadsväckande £ 10,000! Nu det är vad vi kallar ett pris!

På bara 50p en biljett, så är detta spelet säkert skapa en hel surr över på Golden Hat Bingo som redan har, och bar i åtanke är det ändå bara januari, har varit mycket att göra i år att skapa kvalitet erbjudanden och jackpots för trogen kundkrets. Det finns också en före köp alternativ för biljetter på det här spelet så även om det drar igång i helgen, finns det ingen anledning att vara kvar biljett mindre när spelet startar. Bingo linx spel är en växande trend som gör att spelare som spelar i olika rum för att länka till varandra vilket skapar stora spel med, naturligtvis, stora jackpots och priser!

Om du är ny till Golden Hat Bingo denna månad, du är i en behandling. Den plats som för närvarande ståtar med ett antal fina jackpots och erbjudanden inklusive det översta lådan spelet är välkomna nya medlemmar med en del ganska givande incitament. För fullständig förteckning över vad Golden Hat Bingo har att erbjuda den här månaden, besök deras hemsida men glöm inte, detta är helgen den stora och vill gå därifrån med en livsförändrande summa pengar då du måste bingo på ditt turnummer i under 31 samtal. För fullständiga villkor, besök Golden Hat Bingo webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *