Historia Bingo Spel

 

Bingo fortsätter att vara ett mycket populärt spel i det tjugonde århundradet i Amerika. Men eftersom erkännandet fokuserar där är den totala spelet faktiskt funnits sedan 1530, med nej, inte har fastställts av Förenta staterna. Det hela började när ett tillstånd att bedriva lotteri som kallas “The Ajedrez Lotto Italien” hade börjat i Italien, som har lockat många aktörer, som franska. I en av de versioner av partiet skulle varje spelare vara i besittning av kortet än nio sittplatser och tre rader som har fyra platser per rad. Speakern skulle nå rakt in i en påse och köpa ett fall betecknas nick av trä varje runda. Någon har byggts med en hel rad täcks första provet. Farmville växte till att bli en omedelbar vurm hela Europa.

Den mest populära satsa på Bingo var inte riktigt kallas “Bingo” från början. Det var verkligen känt som “Beano”, vilket är en titel av spelet där människor skulle använda ärtor för att markera sina kort när de kombineras med ett visst mått av sina kort, varefter ropa “Beano!” när de har avslutat en typ av kvantitet. Skulle då vara föremål för en liten vinst.

Exakt vad en säljare av leksak slåss men företagsamma heter Edwin S. Lowe noterade i ett land cirkus i Atlanta, Georgia, är det faktum att personer som har haft möjlighet att spela spelet totalt kan fascineras av den totala spelet. Förvånad, introducerade han hem är inledningen till hans vänner. Sedan en ödesdiger spel, istället för att ropa “Beano”, snäste en dam med entusiasm för segern, sade: “Bingo!” Inte efter “Lowes Bingo” växte till att bli framgångsrik i mitten av 30-talet, den totala omgång bingo ökat från kust till kust, särskilt när kultplatser och sociala klubbar fann att en stor potential i att samla in medel. Människor spelar fortfarande spelet positivt i allmänhet, med löfte om små och spel tillgängliga i stor skala.

Numera finns det ingen internet bingo för. Internet bingo är faktiskt en form av övergripande spel som kan göras on-line för att underlätta placering och tid. Underlåtenhet att ta bort faktorn mix av den totala spelet kan spelarna träffa andra spelare från hela världen. Visst finns det en stereotyp, särskilt de som spelar bingo. De kan vara i alla åldrar, kön, hudfärg eller tro, kan bara en av de faktorer som gör aktierna vara en passion för spelet i allmänhet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *