Bingo Online Regole

 

Riktlinjerna för bingo variera något från plats till plats, men här är några generella regler som alla spelare bör veta: Den bingobricka har 24 siffror och rymd något gratis som är ordnade i ett rutnät. Du hittar alla fem linjer och fem mindre. Under de fem platser siffror är ordet bingo in med ett brev ovanför varje kolumn. Ett fall belopp dras in i en 70. Bokstäverna under B kommer från 1-15, 16-30 under I, 31-45 enligt N, med ett fritt utrymme under G 46-60, 61-75 och under O. Rymden ingår innan spelet börjar totalt och är en fri gåva för att hjälpa spelaren tillsammans. Beloppet kan kallas som B12, I27, N38, etc. och hur varje nummer är känt att när spelaren har numret på ditt kort, märke eller lera område.

Detta fortsätter tills spelaren har täckt de nödvändiga modell som krävs för seger. Dessa mönster kan variera från spel till spel. Den mest typiska modell skulle vara att täcka en rad helt igenom eller kanske en kolonn fullständigt nedan. En mängd olika utföranden utförs i bingo. Se till att du vet om du använde önskad mall för eventuella vinster innan du startar spelet i allmänhet.

När spelaren har täckt den modell som krävs, vinner de. I en verklig bingohall, att skrika högt nog “BINGO” till den som ringer eller spotter lyssna på. De flesta bingohallar kräver spelaren att ropa bingo innan nästa nummer kallas eller kommer att förlora kreditkort och spelet i allmänhet. I många webbplatser, säger spelaren trycker på “Bingo”, den webbplats som spelet i övrigt.

Vissa webbplatser är faktiskt kort nedsmutsning bilar och kan omedelbart ringa bingo för den spelaren. I de flesta bingo spel är alla spelare som redan har modellen runt pappret samtidigt, med ungefär lika många, känd som en seger, efter kort verifieras. Kreditkortet är i allmänhet kontrolleras omedelbart på webbplatser. Inom en bingohall, är den vinnande modellen verifieras genom bingo ringer. Spelare som vinner eller dela jackpotten lika eller du får hela jackpotten.

Bingo är en mycket enkel spelupplevelse, men har flera versioner. Var noga med att göra riktlinjerna till den specifika spel du spelar. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *